Συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα
Ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον Covid-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων απο το υπουργείο Οικονομικών

Ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον Covid-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ οριζόμενων απο το υπουργείο Οικονομικών.

Ενδιαφέρεστε για παρόμοια προγράμματα;
Συμπληρώστε την αίτηση
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.


Θα απαντήσουμε άμεσα στο αίτημά σας.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, με Σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε. Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό

Yes or No
Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε
Πληροφορίες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ


Στόχος και σκοπός της δράσης είναι να επιτευχθεί βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων, η προσαρμογή των επιστημονικών κλάδων στις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και η απόκτηση τεχνογνωσίας σε ειδικότερα θέματα που άπτονται των επιμέρους επαγγελματικών γνώσεων ανά κλάδο, προκειμένου να αντεπεξέλθουν αποτελεσματικότερα στις σύγχρονες ανάγκες του ραγδαία εξελισσόμενου οικονομικού περιβάλλοντος.

Διάρκεια Προγράμματος

Εκατό (100) ώρες με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης.

Πιστοποίηση

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι ωφελούμενοι μπορούν να συμμετάσχουν σε εξετάσεις για να λάβουν και πιστοποίηση για τα αντικείμενα κατάρτισης που θα παρακολουθήσουν. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης δεν αποτελεί προϋπόθεση για την καταβολή της δεύτερης δόσης του εκπαιδευτικού επιδόματος, ύψους 200€.

Σε επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες από τους ακόλουθους 6 βασικούς κλάδους και συγκεκριμένα σε:

· δικηγόρους, ελεύθερους επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και ασκούμενους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, δικαστικούς επιμελητές
· μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων
· οικονομολόγους/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
· εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων
· ιατρούς όλων των ειδικοτήτων
· ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους ΚΑΔ ΕΔΩ

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO).
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί.
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο-Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με σύγχρονα λογισμικά και εργαλεία.
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε λογισμικά της πλέον πρόσφατης περιόδου.
5. Σύγχρονες ψηφιακές εφαρμογές/ Ψηφιακή υπογραφή – Ψηφιακά πιστοποιητικά – Ψηφιακή ανταπόκριση με το δημόσιο/ Τηλεργασία & Τηλεδιάσκεψη.
6. Τεχνικός προγραμματισμού έξυπνων κτιρίων (SMART BUILDINGS).
7. Διαχείριση έργων & Διαδικτυακή Συνεργασία.
8. Σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνικές σε ψηφιακό περιβάλλον.
9. Μέτρα πρόληψης και ελέγχου λοιμώξεων που σχετίζονται με χώρους παροχής φροντίδας υγείας.
Χρήση τεχνικών και εργαλείων προώθησης μέσα από τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης (SocialMediaMarketing) με σύγχρονα εργαλεία και Mobile εφαρμογές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αντικείμενα τηλεκατάρτισης ΕΔΩ

Είναι ύψους 600,00 € και είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο.

α) Με την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης δικαιούται να λάβει προκαταβολή εκπαιδευτικού επιδόματος, ύψους 400€.

β) Με την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, δικαιούται να λάβει το υπόλοιπο εκπαιδευτικό επίδομα, ύψους 200€.

Τα έντυπα τα οποία θα πρέπει να μας αποστείλετε για να ενεργοποιήσουμε την επιταγή κατάρτισης σας είναι τα εξής.

– Έντυπη Αίτηση συμμετοχής (στη δράση με συμπληρωμένα τα απογραφικά σας στοιχεία και με επιλογή του θεματικού πεδίου που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε με τηλεκατάρτιση.

Δείτε και κατεβάστε το έντυπο αίτησης συμμετοχής εδώ.

Επίσης θα πρέπει να μας αποστείλετε:

– Φωτοαντίγραφο δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

– Έναρξη Επαγγέλματος εκτυπωμένη από taxisnet (Είσοδος με κωδικούς Taxisnet / προσωποποιημένη πληροφόρηση/στοιχεία μητρώου επιχείρησης).

– Φωτοαντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού με το ΙΒΑΝ στο οποίο θα αναφέρεστε ως κύριος δικαιούχος.

– Εξουσιοδότηση σας προς την εταιρεία μας , σύμφωνα με το υπόδειγμα ΙΙ της πρόσκλησης, σφραγισμένη και υπογεγραμμένη.

Δείτε και κατεβάστε το έντυπο εξουσιοδότησης εδώ.

Τα ανωτέρω απαιτούνται να μας αποσταλούν για την ενεργοποίηση από μέρους της εταιρείας μας, της Επιταγής Κατάρτισης σας.

Περισσότερες πληροφορίες, για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας 2610205800 για όλη την Ελλάδα ή στα τηλεφωνικά κέντρα των κατά τόπους παραρτημάτων μας Πάτρα, 2610315495, 2613012630, Αμαλιάδα 2622022272 και Ιωάννινα 2651552729, 2651552726.

Η αποστολή των ανωτέρω δικαιολογητικών να πραγματοποιηθεί με e-mail σας, στο info@ereismakek.gr ή στο grammateia@ereismakek.gr, ή στο amaliada@ereismakek.gr ή και στο ioannina@ereismakek.gr