Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων
Nέος κύκλος του προγράμματος ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων εκμάθησης βασικών δεξιοτήτων πληροφορικής (Office)

Nέος κύκλος για ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πληροφορικής (Office) με σκοπό την απόκτηση βασικών δεξιοτήτων και αναγνωρισμένων πιστοποιητικών από εξεταστικό φορέα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Υπ. Παιδείας) για όλες τις προκηρύξεις εργασίας και ΑΣΕΠ.

Ενδιαφέρεστε για παρόμοια προγράμματα;
Συμπληρώστε την αίτηση
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.


Θα απαντήσουμε άμεσα στο αίτημά σας.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, με Σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε. Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό

Yes or No
Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε
Πληροφορίες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ


Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όλοι οι Άνεργοι & Φοιτητές του Νομού Αχαΐας
Νοέμβριος: νέες ημερομηνίες έναρξης του προγράμματος: 26/11, 27/11, 28/11, 29/11, 30/11.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την φόρμα που βρίσκεται παρακάτω.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Πληροφορικής (MS Office) από πιστοποιημένους εκπαιδευτές σε δομημένα τμήματα.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην εκμάθηση δεξιοτήτων χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, ώστε να μπορέσουν οι υποψήφιοι να αποκτήσουν τo απαραίτητο και εγκεκριμένο πιστοποιητικό για όλες τις προκηρυσσόμενες θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ ή αντίστοιχες θέσεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πάνω στις ενότητες (Internet, Word, Excel, Powerpoint, Windows, Access).

Το Πρόγραμμα Περιλαμβάνει:
– Δυνατότητα ευέλικτου ωραρίου παρακολούθησης μαθημάτων (ελεύθερη επιλογή 10.00 – 21.00 καθημερινά)

– Δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων με την συνεχή καθοδήγηση καθηγητών σε δομημένα τμήματα

– Για τους φοιτητές δυνατότητα παγώματος του προγράμματος σε περιόδους εξεταστικής

– Διενέργεια εξετάσεων στον χώρο μας 2 φορές την εβδομάδα

– Δωρεάν επανεξετάσεις σε περίπτωση αποτυχίας

Διάρκεια μαθημάτων:
Η δωρεάν παρακολούθηση των μαθημάτων, αναλόγως το επίπεδο γνώσεων μπορεί να διαρκέσει από 1 εβδομάδα έως και 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξης, ανάλογα με το αρχικό επίπεδο του κάθε σπουδαστή.

Εξετάσεις για Πιστοποίηση ΑΣΕΠ:
Τις εξετάσεις για την πιστοποίηση αναλαμβάνει ο φορέας Universal Certification Solutions – Unicert εγκεκριμένος από τον ΕΟΠΠΕΠ . Τα παράβολα συμμετοχής στις επίσημες εξετάσεις επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες του προγράμματος και είναι 30€ για κάθε ενότητα εξέτασης και έκδοσης πιστοποιητικού, 70€ κάρτα δεξιοτήτων στον φορέα πιστοποίησης. Το πιστοποιητικό είναι αποδεκτό από ΑΣΕΠ και κατάλληλο για μεταπτυχιακά, προκηρύξεις και μετατάξεις σε Ελλάδα & εξωτερικό και έχει δια βίου ισχύ χωρίς να χρειάζεται ανανέωση.