Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων
Πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης (voucher) του ΟΑΕΔ για ηλικίες 18-65 ετών

Το ΚΒΔΜ ΈΡΕΙΣΜΑ αναλαμβάνει την διεκπεραίωση του προγράμματος επιταγής κατάρτισης (Voucher) του ΟΑΕΔ για ηλικίες 18-65 ετών.

Ενδιαφέρεστε για παρόμοια προγράμματα;
Συμπληρώστε την αίτηση
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.


Θα απαντήσουμε άμεσα στο αίτημά σας.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, με Σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε. Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό

Yes or No
Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε
Πληροφορίες

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ


Τα προγράμματα αφορούν την αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες και περιλαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 50 έως 200 ωρών μέσω συστήματος επιταγής κατάρτισης (Voucher) αλλά και πιστοποίηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων με ανεξάρτητους διαπιστευμένους φορείς ως πρόσθετο προσόν για επόμενους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, κλπ.

Η δράση, απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω, τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης και το ύψος του εκπαιδευτικού επιδόματος θα διαμορφωθεί έως και 1.000€, ανάλογα με τη της διάρκεια του κάθε προγράμματος.

Τα στελέχη του ΚΔΒΜ ΕΡΕΙΣΜΑ είναι σε θέση να σας ενημερώσουν αναλυτικά για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται ανά περίπτωση, να σας ενημερώσουν και να σας βοηθήσουν στην διαδικασία κατάθεσης της ηλεκτρονικής αίτησης σας στο πληροφοριακό σύστημα και να σταθούν αρωγοί στην προσωπική σας προσπάθεια.

Δικαιολογητικά Συμμετοχής
  • Αστυνομική Ταυτότητα.
  • Απολυτήριο τίτλο  / Πτυχίο
  • Ε1 και Εκκαθαριστικό φορ. Έτους 2021
  • Ενεργό Δελτίο Ανεργίας
  • Αριθμό μητρώου ΙΚΑ και ΑΜΚΑ
  • Τραπεζικό Λογαριασμό (Κύριος Δικαιούχος)

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις δομές  ΚΔΒΜ ΕΡΕΙΣΜΑ  στα παρακάτω τηλέφωνα και διευθύνσεις


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΑΙΑΣ

  1. Καποδιστρίου 96-98, 262 24 – ΠΑΤΡΑ, Τηλ.:2610315495

Emailinfo@ereismakek.gr

  1. Aράτου 16, 262 21- ΠΑΤΡΑ, Τηλ.: 2610209509   

Emailaa@ereismakek.gr


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μητροπόλεως 31α , 452 21 – ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Τηλ.:2651552729,   2651552726, 2651200251    

Emailioannina@ereismakek.gr


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΛΕΙΑΣ

Γεωργ Παπανδρέου 53 , 272 00 – ΑΜΑΛΙΑΔΑ, Τηλ.:2622022272   

Emailamaliada@ereismakek.gr