Επιδοτούμενο πρόγραμμα ανέργων
Voucher ανέργων από 29 έως 64 ετών

24/2/2017: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα εγγυημένης εξάμηνης απασχόλησης για 23.000 ανέργους ηλικίας από 29 έως 64 ετών. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων έληξε.

Ενδιαφέρεστε για παρόμοια προγράμματα;
Συμπληρώστε την αίτηση
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.


Θα απαντήσουμε άμεσα στο αίτημά σας.

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. και για το λόγο αυτό αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, με Σκοπό να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε. Τα δεδομένα θα διατηρηθούν για χρονικό διάστημα 3 μηνών. Για τα προσωπικά σας δεδομένα, σας παρέχεται το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής και λήθης, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης στην επεξεργασία και φορητότητας μετά από σχετικό σας αίτημα στην ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από την εταιρεία ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. θα βρείτε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της εταιρείας ΒΕΝΕΤΙΑ ΣΙΑΣΤΑΘΗ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Να διατηρηθούν τα προσωπικά μου δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό

Yes or No
Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε
Περιγραφή

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
– 120 ώρες κατάρτισης και συμβουλευτικής καθοδήγησης για την επιλογή από τους ανέργους του προγράμματος κατάρτισης σε 59 διαφορετικές ειδικότητες σε 10 δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας, όπως εμπόριο, νέες τεχνολογίες, logistics, τουρισμός κ.ά.
– Πιστοποίηση γνώσεων και προσόντων
– Ενιαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενίσχυσης δεξιοτήτων και συμβουλευτικής προγραμμάτων σπουδών των ειδικοτήτων
– Εγγυημένη απασχόληση 6 μηνών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις
– Συνολικό επίδομα 2.600 €

Κλάδοι

Οι 10 κλάδοι της οικονομικής δραστηριοποίησης είναι οι εξής:

1. Αγροτικός Τομέας
2. Τρόφιμα – Ποτά
3. Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)
4. Ενέργεια
5. Περιβάλλον – Διαχείριση Στερεών και Υγρών Απόβλητων
6. Βιομηχανία
7. Έργα Υποδομής και τεχνικά επαγγέλματα
8. Τουρισμός
9. Εμπόριο
10. Logistics

Επίδομα

Το σύνολο των αποδοχών για τους ωφελουμένους, περιλαμβανομένων των ασφαλιστικών εισφορών, το οποίο διακρίνεται σε επίδομα θεωρίας και επίδομα πρακτικής άσκησης, θα είναι συνολικής αξίας 2.600,00€.